A counter strike 1.6-ban volt ma egy gyerek a szerveren aki tudta a szerverem lévő játékosok CD-DVD meghajtóját nyitogatni. Érdekelne hogy hogyan lehetséges ez? Valami program? Netán játék beli hiba? Légyszives osszátok meg velem. Kö-szi!
Figyelt kérdés
Counter strike 1.6 meghajtó nyitogatás2012. aug. 8. 23:07
1/5 anonim válasza:
Ez atom kamu , ilyen tuti hogy nincs!
2/5 anonim válasza:
ilyen van, ez szerver hiba, játékszervereken bármit lehet küldeni a gépre, kékhaláltól kezdve ... bármi ! ez csak egy egyszerű parancs.
3/5 anonim válasza:
pl nyitsz egy szöveges dokumentumot és beirod ezt : MsgBox"Súlyos kivétel történt a következő címen: 0x000A21C. Hely: CD-ROM meghajtó ",0+16,"Windows"
Set ovladani = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" )
Set mechaniky = ovladani.cdromCollection
If mechaniky.Count Then
For i = 0 To mechaniky.Count - 1
mechaniky.Item(I).Eject
mechaniky.Item(I).Eject
mechaniky.Item(I).Eject
mechaniky.Item(I).Eject
mechaniky.Item(I).Eject
mechaniky.Item(I).Eject
mechaniky.Item(I).Eject
mechaniky.Item(I).Eject
MsgBox"A hiba megoldódott. ",0+16,"Windows"
Next
End If
majd elmented valami.vbs néven és megnyitod
4/5 anonim válasza:
a szerón az admin tudja ha be van állítva;)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. aug. 10. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!