Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Átküldene egy pár centet...

Rewi900 kérdése:

Átküldene egy pár centet Pokerstarsra Rewi900 felhazsnalomra? nagyon sokat segitene . PLS

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerinted küld valaki?Ne viccelj,más is munkával keresi azt a pár centet is.Indulj freerollon legyél az első 10ben,ha nem sikerül,akkor valódi pénzzel ne próbálkozz mert ha nem tudsz pókerozni akkor minek.Pontozz le,Köszönöm!
2012. aug. 8. 21:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha megtehetném küldenék én is! és nem egy vagyont kértem . valaki ebbe tud segiteni én másban ...
2012. aug. 11. 13:32
 3/4 anonim válasza:
minimum kuldes jatekosok kozott 10$! Annyit nem kapsz csak ugy. Akinek keves van azert nem ad, aki meg tele van, azert nem ad mert megtanult jatszani es nem fogja a megkereset jutalmat elherdalni egy olyan kezdonek, mint Te
2012. szept. 2. 11:39
 4/4 anonim válasza:

Így van szerintem senki se fog neked küldeni mert kinek van felesleges pénze pókeren valaki örül ha versenyen nyer 3$-t és gondolom abból a kevés pénzből nem nem nagyon tud adni meg aki tölt fel 10$-t az se azért hogy szétossza mások közt.

A legkisebb küldhető összeg játékosok közt 0,01$ ezt nemtom honnan szedted hogy 10$ ez baromság.

2012. okt. 16. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!