GTA-ban ki van otthon? (több lent)
Figyelt kérdés
Játszom a GTA Vice City Stories-on, (PS2) és elakadtam egy küldetésnél.
Sajnos nem tudom, hogy hányadiknál, csak azt tudom, hogy valami birodalmat kell csinálni vagy mi... O_o
Valami 5 bizniszt ír ki, hogy azt kell megcsinálni.
Légyszi valaki segítsen! THX!
2012. aug. 8. 14:57
1/5 anonim válasza:
Szia én tudom csak nem tudom rendesen elmagyazázni az a lényeg h elkell foglalni egy helyet ahol bandások vannak és ott bemenni és abból lehet bizniszt csinálni.
2/5 A kérdező kommentje:
ja, ahol piros nyíllal vannak kijelölve??
Arra már gondoltam én is és csináltam is, de nem haladok előre. Hiába csinálom. Nem tudod, hogy mit kell utána csinálni?
2012. aug. 9. 19:24
3/5 anonim válasza:
Szia! Én úgy szoktam ha valamelyik nem tudom,hogy amikor rá mész a küldetésre ki írja a küldetés nevét (pl:the king) és akkor rá megyek a youtubére be írom,hogy gta Vice City Stories the king(küldetés nevét is kell) és ott meg lehet nézni,hogyan kell megcsinálni énis így szoktam ha elakadok
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget :)
2012. aug. 28. 15:52
5/5 Nemohalacska válasza:
Küldetés neve Blitzkrieg ami Lance Vance hatodik küldetése.
Akkor tudod elkezdeni a küldit ha van legalább 5 elfoglalt birodalmad. Továbbá lesz majd még egy küldi a Blitzkrieg strikes again amihez már 7 elfoglalt birodalom szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!