Xbox 360 slim 4gb lefagyott és elment a hang!?
Figyelt kérdés
volt már nektek is ehhez hasonló? nem tudtam ezután semmit csinálni, nem reagált semmire...kikapcsoltam utána visszakapcsoltam és ment tovább minden...volt már ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?2012. aug. 8. 13:56
1/12 anonim válasza:
Szabad kérdezni melyik játékkal játszol és mennyire van leterhelve a 4GB mennyi a szabad hely?
2/12 A kérdező kommentje:
forza 4-el játszottam, most hogy így mondtad eléggé le volt terhelve, mert már több mint egy órája játszottam....jah és 8gigás pendriveról játszok nem pedig a belső memóriáját használom ki...válaszodat előre is köszönöm
2012. aug. 8. 15:08
3/12 anonim válasza:
Ha nagyon telepakolod a 4GB beépített HDD attól is lehet a settings menü memory unit nál néz meg mennyi a szabad hely van a HDD-n.
4/12 anonim válasza:
Előfordult, nekem főleg BF3-nál.
5/12 anonim válasza:
Nekem csak a Fallout játékoknál és a Skyrim-nél(de ezek köztudottak) más játéknál egyszer sem fordult elő ilyen fagyás.
6/12 A kérdező kommentje:
huh akkor megnyugodtam....azt hittem hogy még csak nálam merült fel ez a probléma...köszi szépen mindenkinek
2012. aug. 8. 17:12
7/12 anonim válasza:
A meleg sem tesz neki jót. De amúgy nem jó jel.
8/12 A kérdező kommentje:
egyébként valami plussz ventilátort nem lehet rárakni, mert félek hogy majd egyszer leég......nézegettem már youtubon is meg google-ba is de nem igazán találni.....létezik egyáltalán?
2012. aug. 8. 23:14
9/12 anonim válasza:
Létezik, de nem éri meg, plusz garivesztéssel is jár. Inkább rakd jól szellőző helyre, ott nem kellene, hogy baja legyen. Persze nap ne érje, bár gondolom ezt nem kell mondani. Amúgy ha csak egyszer fordult elő, akkor még nem nagy gáz, lefagyni le szokott, ha rendszeres lesz (és különböző játékoknál is), akkor van gond.
10/12 anonim válasza:
Én egy asztali ventilátorral szoktam nyomatni ha nagyon melegedne ha szembe állsz vele a jobb oldalára nyomasd neki olyan közelre húzd a ventilátort amennyire tudod.Én 20-25cm adom neki kb5-10 percen belül ha a xbox mögé rakom a kezemet érzem hogy legalább 15-20 fokkal hűvösebb levegő jön belőle!(az enyém nem slim)Ja még annyit hogy ne állítva hanem fektetve használd a négy"lába" alá egy-egy üdítős kupak hogy alul is legyen helye szellőzni.Nekem bevált lassan 4 éves a Xbox-om.(No warez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!