Miért csinálja ezt a Fallout3?
Szóval letöltöttem a fallout3-at nCoreról ahol nagyon sok jó kommentet kapott szóval annak jónak kell lennie! Az a helyzet hogy feltelepítettem meg minden be mountoltam telepítettem. Kész. Elindítom tökéletesen fut és akkor Új játék. Amint rákattintok az Igenre vár egy másodpercet és ezt írja ki: A Fallout3 működése leállt.
Ezt hogyan tudom megoldani?! Vagy egyáltalán mi lehet a probléma? Segítsetek, köszi!!:)
Nvidia driver, google ban elsö találat lesz
vagy geforce driver és az is
nvidia hivatalos oldaláról töltsd le vagy geforce hivatalos oldaláról
kijön egy listákból válsztós "kérdöív"
ahhol megkeresed gt600m (mobility) series t aztán 610m et aztán windows od pontosan (windows 7 ha az van és figyelj rá hogy 32 vagy 64 bit)
számítógép tulajdonságainál megtudod nézni milyened van.
amugy van auto detect is lehet az is megtalálja
letöltöd ezt aztán (elfogadod ha kéri szerzödést accept, agree)
Laptop Model (Name) t nézd meg laptop alján pontosan
aztán gyártó honlapjára felmész és letöltöd Intel HD Graphics driverét is
ezt telepited és utána nvidiát
lehet laptop gyártó oldalán nvidia driver is ott lesz azt is letöltheted (nvidia honlap helyett)
.
nemtudok linkelni mivel pontosan nemtudom laptopod és windows od Pontosan!
(mobilon amugy is nehéz irni is hosszan)
ha ezeket leirod akkor este adhatok linket és megprobálom még jobban leirni mit hogy utána de végülis nem olyan bonyolult
látom 32bit es windows van de Vista, windows 7?
ls amugy jó lenne 64 bit est feltened mint irtam
Én szintén laptopon játszanék vele.Ugyanaz a csomag Ncore ról. Telepítette ma játékot majd crak.Ezután kidobott új játéknál.Ekkor youtube.Ott javasolták hogy ha gyenge videókártya akkor bipass kell a falloutnak megcsináltam és el is indult gond nélkül mediumon.
Na az én problémám általában 10-15 perc játék után jelentkezik addig semmi gond nem szaggat meg semmi akkor gondol egyet és a karakteremmel megszakad a kapcsolat.Nem reagál semmire se esc semmi.Körülöttem a játék megy vagyis a játék nem áll le nem fagymeg csak nem irányítható az én karakterem mások rohangálnak beszélnek ölnek én semmit nem tudok csinálni.Ha éppen futás közben éri ez a valami a játékot akkor örökké fut a játékban :D.
Na a gépem adatai:
Asus x55a
4 gb ddr3
2x1.8 ghz intel celeron proci
intel HD gramphics videókar
Win7 64 bit (a telepítők is erre vannak optimalizálva).
A videókártya gyenge én is tudom de azt nem értem ha elmegy vele a játék akkor miért szakad meg a karakter irányítás és a játékkel a kommunikációja a gépnek 10-15 percenként.Csak ctrl + alt + del feladatkezelővel tudom bezárni a játékot.
Ha valakinek van ötlete az új gép vásárlásán kívül azt szívesen venném.
Kedves Kérdező!
A te géped 32 bites és ezért nem megy rajta!
64 biten megy csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!