A World of Warcraft-os oldalakon a "player parancsok"elött miért van pont?! Én már beírtam így és úgy, hogy per jelet raktam elé, de sehogy sem ment! Mi a probléma?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 22:41
1/2 anonim válasza:
azok gm parancsok, törtön általába csak teleportálni lehet vele, azaz: .t (szóköz) és beírod ahova menni akarsz
pl.: .t stormwind
2/2 anonim válasza:
jól írta előttem az első válaszoló: a "pontos" parancsokat a GM-ek használják, pl: .bank, .die,. gm on vagy off, stb, rengeteg van, a felét nem tudom hogy mire jó...
pedig egy részét volt szerencsém használni törtszerveren, nem csak játékosként...
a /-es parancsok azok, amiket minden karakter használhat, itt egy link, elvileg ezek azok, amiket a játékosok is használhatnak: [link]
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!