A Need For Speed játéksorozatnak hány része van (név szerint)? És időrendbe hogy jöttek ki?
Figyelt kérdés
És melyiknek mi a címe? Te melyiket szeretted a legjobban (ha kipróbáltad mindet, vagy többet) és miért?2012. aug. 5. 13:44
1/2 anonim válasza:
Itt van mindegyik része:
Én kedvenceim az
Underground,
Underground 2,
Most Wanted,
Carbon - Itt már kezdett hanyatlani a játéksorozat, de szerintem ez még tűrhető, csak túl rövid.
Ennél régebbiekkel nem játszottam, mert akkor még túl fiatal voltam, újakkal játszottam, de teljesen más játékélményt produkálnak, mint amiket felsoroltam.
Tuningot, autók festését, matricázását szerettem bennük, annak ellenére, hogy az életben egyáltalán nem izgatnak az autók.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok.. Élőben engem sem izgatnak, de ezt a játékot szeretem. Illetve én csak Carbonoztam. Ezért kérdezem a véleményeket. Tölteném valamelyik részt, csak nem tudom, hogy melyik legyen az :)
2012. aug. 5. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!