League of legends probléma! Regisztrálok, de nemtudok bejelentkezni?
Figyelt kérdés
A honlapjukon regisztrálok de nem enged belépni. Már csináltam 3 account-ot és egyikkel sem tudok bejelentkezni. Mi lehet a probléma? Mit tegyek?2012. aug. 5. 13:43
1/11 I <3 Bears válasza:
Ha teszel ki egy screenshot-ot hogy mit ír ki bejelentkezéskor,vagy csak szimplán leírod akkor már tudnánk is segíteni.De így fogalmam sincs mi lehet a baj.
2/11 I <3 Bears válasza:
Vagy ha magán a honlapon nem enged belépni akkor nézd meg hogy érvényesítve van-e az acc-od,és nézd meg hogy egyáltalán jó régió honlapján vagy-e fennt.
3/11 A kérdező kommentje:
EU nordic & east. És ezt irja: Sorry, unrecognized username or password. nem aktiváltam a felhasználót, nem kaptam emailt sem...
2012. aug. 5. 13:49
4/11 A kérdező kommentje:
Jelszó emlékeztetőnél, aztírja nincs ilyen felhasználó.
2012. aug. 5. 13:51
5/11 anonim válasza:
akkor nincsen aktiválva az accod, azért nem enged be
6/11 A kérdező kommentje:
de nem küldtek emailt...
2012. aug. 5. 13:54
7/11 A kérdező kommentje:
És jó címet adtam meg.
2012. aug. 5. 13:55
8/11 anonim válasza:
Biztos, hogy a North East-re regiztél és nem a West-re?
9/11 A kérdező kommentje:
De. Valami ilyen gond lehetett. Végül a 3 közül 1 accountal sikerült belépnem, de csak a játékban a honlapon még mindig nem... Köszi a válaszokat.
2012. aug. 6. 10:28
10/11 anonim válasza:
Azt kéne megnézned, hogy a launcherben melyik szervert jelzi ki oldalt, melyikre tudsz belépni. Na ugyan arra a szerverre kell állítani a honlapot is és betudsz majd lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!