1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy eredeti vagy tört verzióról van e szó. Ha törtről akkor 1.07-javítás és a hozzá szükséges törés kell neked. (de ahogy látom 1.04-es a játékod alapból, tehát elég ahhoz törést nézned).
2/7 A kérdező kommentje:
milyen törést nézzek hozzá?
2012. aug. 5. 14:02
3/7 A kérdező kommentje:
felraktam a patcheket meg a cracket de úgyanaz :( mit csináljak még?
2012. aug. 5. 14:22
4/7 anonim válasza:
A géped megfelel a játék igényeinek? Esetleg ha nincs felrakva szervizpack, mert ahogy látom xp-d van, rakd fel a sp3-mat.
5/7 A kérdező kommentje:
sp3 mas és minden megvan..
2012. aug. 5. 17:10
6/7 A kérdező kommentje:
ja és szinte minden játéknál ezt adja be crysis bejön a menüig aztán a töltés végénél kilép és ezt adja be
2012. aug. 5. 17:22
7/7 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy valami hiányzik a gépedről, de ha látnám egyszerűbb lenne. Visual CC, Directx frissítés, net framwork esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!