Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a "nyomozós" játék?...

Melyik ez a "nyomozós" játék? A Startlap Játékoknál találtam évekkel ezelőtt, de már nem emlékszem a nevére.

Figyelt kérdés
A játékban egy kétemeletes házban lehetett császkálni, még az udvarra is kimehettél. Szinte minden tárgyat lehetett mozgatni, de volt amelyikre nem volt szükség. Amire emlékszem: volt a lépcsőnél egy festmény, azon egy óra, ami egy lehetetlen időpontot mutatott. Ugyanaz az óra volt a konyhában, és ha a mutatókat elcsavartad a festményen látottak szerint kiugrott egy fiókocska és benne gy kulcs. Egy dolgozószobában voltak tervrajzok. A lépcső alatti kis helységet egy konyhában talált pálcikával kellett kinyitni. A végén ha megoldottad, akkor egy gyufa maradt nálad, és elvesztél valahol a pincében vagy valamilyen sötét helye. Volt egy második része is, arra már nem annyira emlékszem, azt angol nyelvű segítséggel oldottam meg.

2012. aug. 4. 21:23
 1/1 anonim válasza:
Szerintem, sőt biztos, hogy az a Covert Front nevű online játék lesz. [link] Itt a link is. Remélem még aktuális. (:
2013. ápr. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!