Játszottál-e scary maze game-el?
Figyelt kérdés
Én igen.2012. aug. 4. 10:51
2/18 anonim válasza:
Egyszer.A 3. pályán abbahagytam, felcseszte az agyam, így nem találkoztam az ijesztő résszel szerencsére :D
3/18 A kérdező kommentje:
szerencséd volt! nálam meg már úgy volt hagyva a hangerő,teljesen felhangosítva.jó zene volt.
2012. aug. 4. 14:20
4/18 A kérdező kommentje:
csoda hogy nem kaptam szívrohamot.
2012. aug. 4. 14:20
5/18 A kérdező kommentje:
én a sikító fejtől leugrottam a székről azt kész. ezt a játékot a barátom küldte msn-en, szerintem nem vicces ilyennel szívatni másokat. elég volt az a 0000000000000,1 másodperc amennyit láttam az arcából.
2012. aug. 4. 14:24
6/18 anonim válasza:
Hát, elég nagy köcsögség ilyet küldeni másnak. Én már azért sem merném elküldeni valamelyik havernak, mert mivan, ha pl. szívrohamot kap tőle és meghal? Akkor gyakorlatilag én felelek érte...
7/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezért mondom h nem szép dolog.de nemcsak én ijedtem meg hanem már az unokatesóm is nézte hogy játszok, de ez tényleg bunkó játék.
2012. aug. 4. 14:29
8/18 anonim válasza:
na és ez? http://www.youtube.com/watch?v=EIs_qtuD-uM nagyiszivatás
9/18 anonim válasza:
Írd be, hogy mov0001 a gugliba és az első találat. Szép gyerekkori képet kapsz magadról :D. Amúgy játszottam vele, de volt szerencsém megnézni a killerjo .net nevű oldalt ezért már abszolút számítani lehetett rá. A youtubeos videók meg inkább viccesek mint ijesztőek.
10/18 A kérdező kommentje:
ja, de youtube-on is találtam jó pár ijesztő videót (amikor mégegyszer kiadta a gépemen) de legalább nem teljes képen így nem ijedtem tőle annyira.meg találtam olyan videót is amikor egy macska nézi a scary maze game-t akkor neki egy banánt ad ki az én képernyőmön még a fejet.
2012. aug. 5. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!