Ti milyen nehézségi szinten játszotok Fifa 12-vel? Szerintem profi szinten is rohadt nehéz.
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 21:20
1/5 anonim válasza:
Legendás, partiba vagyok a géppel ezen a szinten. Bár már túl vagyok 1000 meccsen is onlineban, szval már elég sokat játszottam vele! ;)
2/5 anonim válasza:
Félprofi, már próbáltam profin játszani, de nem tudtam soha nyerni. Játszottam egyszer legendásban egy Barca-Reált és nyertem. Szerintem könnyebb a legendás mint a profi
3/5 anonim válasza:
ja basszus evvel én is igy voltam!!!
profin vagy döntetlent játszottam (ami többször volt) ,vagy 1-0ra nyertem nagyon ritka volt h 2-0 volt !:D
Legendáson : ott pedig simán nyerek ha akarok 6-0ra is a Barcával a real ellen :))
4/5 anonim válasza:
Megnézném én azt a simát.. min játszol (xbox,ps3) ? Avval looooool! :D
5/5 anonim válasza:
Én profin viszont PC-n egyszer játszottam xbox-on azóta profin is tudok nyerni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!