Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti milyen nehézségi szinten...

Ti milyen nehézségi szinten játszotok Fifa 12-vel? Szerintem profi szinten is rohadt nehéz.

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Legendás, partiba vagyok a géppel ezen a szinten. Bár már túl vagyok 1000 meccsen is onlineban, szval már elég sokat játszottam vele! ;)
2012. aug. 4. 13:51
 2/5 anonim válasza:
Félprofi, már próbáltam profin játszani, de nem tudtam soha nyerni. Játszottam egyszer legendásban egy Barca-Reált és nyertem. Szerintem könnyebb a legendás mint a profi
2012. aug. 4. 17:07
 3/5 anonim válasza:

ja basszus evvel én is igy voltam!!!

profin vagy döntetlent játszottam (ami többször volt) ,vagy 1-0ra nyertem nagyon ritka volt h 2-0 volt !:D

Legendáson : ott pedig simán nyerek ha akarok 6-0ra is a Barcával a real ellen :))

2012. aug. 24. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnézném én azt a simát.. min játszol (xbox,ps3) ? Avval looooool! :D
2012. aug. 24. 21:57
 5/5 anonim válasza:
Én profin viszont PC-n egyszer játszottam xbox-on azóta profin is tudok nyerni:)
2012. nov. 27. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!