István 83 kérdése:
Hogy lehet skint letölteni és berakni a minecraft 1.3.1-be?
Figyelt kérdés
pls. csináljatok egy tutorial videót és küldjétek el a linkjét.(videónak)2012. aug. 3. 20:53
1/7 anonim válasza:
Csak eredetivel lehet, hu-minecraft.net -es klienssel lehet még esetleg, de csak azok látják akiknek szintén az a kliens van. (sajnos keyloggert tartalmaz, tehát ha saját szervered van akkor nagyon nem ajánlott)
2/7 A kérdező kommentje:
szerintem egyszerűbben is lehet.
2012. aug. 6. 16:49
3/7 anonim válasza:
Lehet, ha nem akarod, hogy mások is lássák és te mindenkit olyannak akarsz látni. :) De gondolom azért mondod ezt mert már megoldottad.
4/7 A kérdező kommentje:
nem azért írtam. még neki se kezdtem mert nem eredetiben van meg a játék.
2012. aug. 11. 13:26
5/7 anonim válasza:
melyikel játszol? a colos22 mert akkor bejelentkezel és ott van fönt hogy skin feltöltése
6/7 anonim válasza:
Colos22 által készített hu-minecraft keyloggeres, tehát feljegyzi a kódodat ami nem ajánlott ha netán admin vagy valahol, és az is lehet nem csak az MC kódját figyeli. Ettől függetlenül amúgy is haszontalan mivel nagyon kevesen használják, és akinek nincs az nem látja a skint.
7/7 A kérdező kommentje:
mi a szent szar az a "Colos 22"?
2012. aug. 19. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!