Valamiért nem hozza le a szerverlistát a játék. (lent)?
Figyelt kérdés
Szóval nem hozza le a szerverlistát a játék a netem k*rva jó, semmi gond nincs vele counter-strike source ban lehozza simán a szerverlistát de tf2 ben nem :( mi lehet a gond?2012. aug. 3. 20:34
1/3 anonim válasza:
Nézd meg a filters menüpontot, lehet bejelöltél valami olyat, ami egyik szerverre sem igaz. Mellesleg steames játékod van? Tudom, hülye kérdés, de manapság egyesek már az ingyenes játékokat is megpróbálják illegálisan letölteni... :D
Ha egyik sem működne, 2 megoldás van:
www.gametracker.com servers menüpontnál kiválasztod a játékot, hogy milyen pályán játszódjon, és egyből kiadja a szervereket. IP-t kimásolod, játékban a favorite menüpontba bemásolod, és játszhatsz is rajta.
Másik megoldás, ha a játékban a legfelső opciót választod a menüben, current play, vagy mi a neve. Ott beállíthatod a játékmódot, és egyből berak 1 szerverre.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát tulajdonképpen ezeket is kipróbáltam mielőtt feltettem a kérdést :P deeeee sajnos semmi nem jön be :/ próbáltam h a gaetrackerről rakok be kedvencbe szervert az se volt jó és a szűrót is átálítottam de akárhogy állítom semmit nem hoz be ez most játékhiba lehet?? edig minden multis játékom működött
2012. aug. 5. 23:37
3/3 anonim válasza:
Hali...Nekem is ugyan ez a problémám és már nagyon idegesit hogy senki nem tudja hogy mi legyen!!Valaki valamit mondjon már! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!