A Call of Juarez: Bound in Blood-ban a multiplayer-hez szükséges serial number. Ezt hol találhatom meg?
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 18:12
1/8 anonim válasza:
te idióta.Nem használt serialt nem kapsz sehol,mivel aki megvette az gondolom játszik neten,és soha nem fogsz tudni neten játszani TÖRTTEL
Ha eredetid van,akkor a játék szériakulcsát,amit konkrétan nem tudok,mert nincs meg
2/8 anonim válasza:
43333-4444L-73X79-9994R-CCCC3
CEKCT-KFKRW-9E79X-3R9EP-XRRER
R3TFY-CPYFW-YY77W-X9A3F-RWPLL
vmelyik ezek közül ;)
3/8 anonim válasza:
Kéne 1 kis help!
-Megvettem a játékot minden megcsináltam am ultiplayerhez mikor csatlakozni akarok 1 szerverre ezt irja ki: Connection to server timed out
minden szerver ezt irja ki.
please segitsetek
elöre is köszi
4/8 anonim válasza:
lehet hogy lassú az interneted/rossz a géped,és túl sokáig próbál csatlakozni...
5/8 anonim válasza:
A gépem sem rossz és a netem sem,szóval az nem lehet a baja
6/8 anonim válasza:
A haveromnak ugyan ez volt a baja....nem tom h h oldotta meg...neki is mindig ezt irta ki
7/8 anonim válasza:
Na megoldottam :)csak a tüzfalon kellett kicsit babrálni + a hamachit le kellett törölni...
8/8 anonim válasza:
Mi a neved a játékban? Mert én is játszok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!