XenoMorph kérdése:
Jó ötlet csinálni még gameplay vidiket?
Figyelt kérdés
Lenne még nézettsége? Úgy gondoltam hogy csinálok egy youtube csatornát ahova kommentárolt gameplayokat rakok fel.2012. aug. 2. 09:33
1/17 anonim válasza:
most azonnal nekiállsz a vidiket csinálni >:),persze h lenne nézettsége,csak egy tipp,multiplayerben legyél,és legyen vki ismerős,aki humoros meg minden,lásd tirexihd videói :D:D várj belinkelek egyet ! http://www.youtube.com/watch?v=29YwrGIhF8o&feature=g-vrec sok szerencsét,én várni fogom a videóid :D
2/17 anonim válasza:
Csak éppen az a baj, hogy Tirexi egy sekélyes fa.szfej, te ne legyél az :). Persze érdemes, de csak kommentárral anélkül nem. főleg, hogy Magyarországon egy normális gameplay kommentár sincsen, én is gondoltam már arra, hogy belekezdek, de elég nagy meló azért.
3/17 A kérdező kommentje:
hamarosan nekiállok vidiket csinálni, de haverokkal csak néha tudnék vidiket csinálni. az nagybaj lenne szerinted? és milyen kategóriájú játékokkal játsszak?:D min tudna röhögni a néző?:D
2012. aug. 2. 09:47
4/17 anonim válasza:
hát,akármin,ez a gyerek,tirexi azon röhögött h a hulla h nézett ki,én meg azon röhögtem,h hogy röhöghet a hullán XDD de am nem nagy baj csak legyen vicces :D
5/17 A kérdező kommentje:
éss a vidi közbe odarakjam a fejemet webcammal valamelyik sarokba?
2012. aug. 2. 09:55
7/17 anonim válasza:
Jó ötlet HErBy is mutatja a fejét gameplay közbe.:)
8/17 anonim válasza:
Azért elég sok jó magyar gameplay kommentár van. pl: Katamori,Sirius,Covery,ZsDav,HErBY,ja és jó hangminőségű legyen meg a kép is. És 13 év alatt nem érdemes elkezdeni. És szerintem lehet bármi jó MMORPG,FPS csak ne Minecraft mert én azt már nagyon unom :D
9/17 anonim válasza:
Vannak jó magyar gameplay kommentárok... nekem eggyik kedvencem: SIRIUS :)
10/17 A kérdező kommentje:
13 múltam. remélem nem lesz baj. a hangot majd próbálom tisztítani valamivel
2012. aug. 2. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!