Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó ötlet csinálni még gameplay...

XenoMorph kérdése:

Jó ötlet csinálni még gameplay vidiket?

Figyelt kérdés
Lenne még nézettsége? Úgy gondoltam hogy csinálok egy youtube csatornát ahova kommentárolt gameplayokat rakok fel.

2012. aug. 2. 09:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
most azonnal nekiállsz a vidiket csinálni >:),persze h lenne nézettsége,csak egy tipp,multiplayerben legyél,és legyen vki ismerős,aki humoros meg minden,lásd tirexihd videói :D:D várj belinkelek egyet ! http://www.youtube.com/watch?v=29YwrGIhF8o&feature=g-vrec sok szerencsét,én várni fogom a videóid :D
2012. aug. 2. 09:43
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Csak éppen az a baj, hogy Tirexi egy sekélyes fa.szfej, te ne legyél az :). Persze érdemes, de csak kommentárral anélkül nem. főleg, hogy Magyarországon egy normális gameplay kommentár sincsen, én is gondoltam már arra, hogy belekezdek, de elég nagy meló azért.
2012. aug. 2. 09:47
 3/17 A kérdező kommentje:
hamarosan nekiállok vidiket csinálni, de haverokkal csak néha tudnék vidiket csinálni. az nagybaj lenne szerinted? és milyen kategóriájú játékokkal játsszak?:D min tudna röhögni a néző?:D
2012. aug. 2. 09:47
 4/17 anonim ***** válasza:
hát,akármin,ez a gyerek,tirexi azon röhögött h a hulla h nézett ki,én meg azon röhögtem,h hogy röhöghet a hullán XDD de am nem nagy baj csak legyen vicces :D
2012. aug. 2. 09:53
 5/17 A kérdező kommentje:
éss a vidi közbe odarakjam a fejemet webcammal valamelyik sarokba?
2012. aug. 2. 09:55
 6/17 anonim ***** válasza:
ne :)
2012. aug. 2. 10:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Jó ötlet HErBy is mutatja a fejét gameplay közbe.:)
2012. aug. 2. 10:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Azért elég sok jó magyar gameplay kommentár van. pl: Katamori,Sirius,Covery,ZsDav,HErBY,ja és jó hangminőségű legyen meg a kép is. És 13 év alatt nem érdemes elkezdeni. És szerintem lehet bármi jó MMORPG,FPS csak ne Minecraft mert én azt már nagyon unom :D
2012. aug. 2. 11:21
 9/17 anonim válasza:
Vannak jó magyar gameplay kommentárok... nekem eggyik kedvencem: SIRIUS :)
2012. aug. 2. 11:55
 10/17 A kérdező kommentje:
13 múltam. remélem nem lesz baj. a hangot majd próbálom tisztítani valamivel
2012. aug. 2. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!