Team fortress 2-ben nem találok tárgyakat!?
Figyelt kérdés
Premium vagyok és tobb orája játszok és semmit ne m találok méért?2012. aug. 1. 19:40
2/10 anonim válasza:
Van, hogy egész éhten nem kapsz semmit. Minden héten sorsol a játék neked egy számot, 0-tól 12-ig. Amelyiket kapod, annyi tárgyat szerezhetsz a héten. A 0 nagyon ritka, de lehet hogy most azt kaptad.
3/10 A kérdező kommentje:
tehát tegyük fel az egyik hétre nekem kiválaszt a játék 5 tárgyat akkor 1 hétig max 5 tárgyat vehetek fel??? és ha már az első nap össze szedem azt az 1 tárgyat 6 napig nem kapok semmit? :(
2012. aug. 1. 22:18
5/10 A kérdező kommentje:
ez nagyon nagy szopatás :(
2012. aug. 1. 22:27
6/10 anonim válasza:
3/6 én 1 hónapja nem találok. :P nagyon ritka lehet akkor tényleg a 0 :S
7/10 anonim válasza:
Hát nekem 2 év alatt csak egyszer adott nullát, ez után jószívvel állítom, hogy ritka :S
8/10 anonim válasza:
Nem úgy van az... Csütörtökön frissül az item drop. Hetente max 10 órát játszhatsz, mert azt hiszi IDLE-zel. Példa: Nyáron heti 60 órát játszottam (Fúú xD)és hetekig nem találtam tárgyat. Voltam nyaralni 1 hónapig és Bumm! Napi 8 tárgy. Ennyi a lényege. Remélem segíthettem.
9/10 anonim válasza:
Ez csak az ingyen játszóknak van így,ha prémiumos vagy akkor nincs maximum megszabva hetente!!!
10/10 anonim válasza:
amúgy azt már megújították hetente 48 órát lehet már játszani! [ Sok volt a kocka :) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!