Xbox Live Gamertag jelszó elveszett?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem a Windows Live ID jelszavamra, ami a gamertagomhoz van rendelve. Hiába kérdek újat nem tudom, hogy melyik e-mail címemre küldi, mert kicsillagozza a cím majdnem összes betűjét.
Próbáltam más Live ID hez kapcsolni a gamertagom, de kéri a régi jelszavát, amit ugye nem tudok. Nincs rá mód, hogy más Live ID-hez kapcsoljam a gamertagom?
2012. aug. 1. 17:41
1/8 anonim válasza:
Az email címed, ami hozzá van rendelve a profilodhoz, ott virít az xbox menüjében a profilodnál...
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt eddig is tudtam. Ha jól elolvasod látod, hogy az a baj, hogy nem tudom ennek a címnek a jelszavát.
2012. aug. 2. 09:49
3/8 anonim válasza:
Ja, hogy annak nem tudod. Azt hittem a live id-nek nem tudod, nem az email címnek. Öreg hiba, nem is értem ilyet hogy csinálhat valaki. De amúgy ez mihez kell neked? Esetleg az Ms ügyfélszolgálatot felhívhatod, hátha segíteni tudnak.
4/8 A kérdező kommentje:
Hotmailes Live ID-m van, amit a múlthéten még tudtam használni. Aztán most meg azt írja, hogy bizonyítsam be, hogy az én címem az, amit persze nem tudok, mert olyan kérdéseket tesz fel, amikre nem tudok válaszolni, mivel nem használom ezt a Live ID-t.
Amúgy Gold feltöltéshez kéne.
2012. aug. 3. 13:29
5/8 anonim válasza:
Gold feltöltéshez? Online akarsz venni? Mert van egy olyan érzésem, hogy olcsóbban járnál, ha vennél egy feltöltőkártyát, azt meg csak be kell pötyögni a dashboardon amikor be van jelentkezve a profilod, és kész. Oda nem kell semmilyen jelszó.
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam, hogy megveszem a kódot (nem online) és neten töltöm fel az xbox oldalán, oda meg hát ugye be kell jelentkezni. Okés köszi szépen!
2012. aug. 5. 16:21
7/8 anonim válasza:
Itt egy telefon szám.
Xbox Live ügyfélszolgálat!
06 80 018590 (ingyenes)
1 777 4933
H-P:08-16-ig.
8/8 anonim válasza:
De minek neten keresztül???? Bekapcsolod a boxod, megnyomod a guide gombot, balra rámész, hogy redeem code, bepötyögöd, és kész. Nem kell ide kód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!