Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Letöltöttem steamrol az...

Letöltöttem steamrol az ingyenes team fortress 2-t hogy tudok premium lenni?

Figyelt kérdés

Ha veszek egy kis aproságot a játékba 1-2$-ért akkor premium leszek?

Jah meg az is érdekelne hogy ez kihatna-e a steamre vagyis felfogná-e ugy a tf2-t h megvettem??? mert a steam nekem nem enged barátokat felvenni stb.. arra hivatkozik h vegyek meg egy játékot.. nademost ha tf2-ben ugye premium leszek de nem veszem meg hiszen ingyenes akkor a steam azt látni fogja vagy tudni fogja? és tudok majd barátokat felvenni..?

2012. júl. 31. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos, a minimum érték, amit feltölthetsz, ha jól tudom 5€.

De igen, ha bármit is veszel, megkapod a prémiumot, és a játék, hozzáadásra kerül a steam könyvtáradhoz. Ezzel természetesen, a steam -en is feloldódnak az eddig lezárt dolgok.

Javaslom, egy barátodat vedd fel, mielőtt ebbe belekezdesz, ugyanis a prémiummá válásodkor, a tf2 felkínálja, hogy egy szemüveget ajándékozz, egy szerencsésnek.

(Ha megtisztelsz vele, én nagyon szívesen fogadom eme ajándékot :)

2012. júl. 31. 21:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok barátot felvenni :D
2012. júl. 31. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy premium, el tudod fogadni mások bejelölését. Mint az elhangzott, a minimum feltölthető összeg 5 euro, de bármilyen cuccot veszel TF2ben, premium leszel. A legolcsóbb cuccok olyan 0.3 euro körül vannak. A többiből vehetsz valami leárazott játékot.
2012. aug. 7. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!