Minecraft belaggol mikor leszáll az éj mit tegyek?
Semmi gond nincsen de ha beesteledik akkor iszonyatosan belaggol 1-2 fps közé esik Ez mitől van? Letöltött sima singleplayer. MinecraftSP.exe v1.22.
Gépem: Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz
Nvidia GeForce 8400GS ddr2 512mb 64bit dx9
Kingston 1×2gb 2024mb ddr2 ram
Intel DG41RQ alaplap
400wattos hűtés.
most úgy ide írnám,hogy ne játsz csak nappal :)))
amúgy valami bibi lehet...én arra tippelek,hogy az éjszakai textúrák túlságosan is kivannak dolgozva a játékban és ezért nem bírja a géped VAGY esetleg még az is lehet,hogy ez a "mód" mivel ez is egy mód,nem lett megfelelően optimalizálva.keress valami frissítést hozzá...de egyébként ha semmi nem sikerül én már ilyenkor a játék újratelepítésén is szoktam gondolkozni.
23/F
Ne játssz teljes képernyőben, csak rosszabb lesz elvégre ha 1280x1024 helyett 1920x1080-ba viszel más játékot ott is lesz FPS csökkenés. Igen, éjszaka nagyon laggol a sok szörny miatt. Rakd fel az Optifine-t és az Advanced OpenGL-t nyomd be Fast-ra. Ekkor csak azt fogja renderelni amit tényleg látsz.
"Letöltött sima singleplayer. MinecraftSP.exe v1.22. "
Az indítónak semmi köze ehez, indíthatod akár a hivatalossal, ezzel vagy a mineshafter-el nem lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!