Battlefield 3 futna XP-n? Mert jó játék nagyon csak azért nem telepítem újra
Figyelt kérdés
minden követelménynek megfelel a gépem de xp van rajta.Vagy vegyek egy külső HDD-t és arra felrakjam a Win7-et?2012. júl. 31. 14:12
1/12 anonim válasza:
XP-n semmilyen körülmények között. :D
2/12 A kérdező kommentje:
én úgy tudom azért nem mert az xp nem használja az összes memóriát vagy ilyesmi ,de ha minden egyezik(kivéve az xp) akkor se?
2012. júl. 31. 14:19
4/12 anonim válasza:
a 32 bittes rendszer nem hasznalja az egesz memoriat, a 64-es viszont igen
amugy sok jatek mar keri a win7-et, ideje lenne atvaltani
5/12 A kérdező kommentje:
akkor veszek egy külső HDD-t meg rárakom a Win7-et és kész.lehet h egy kicsit drágább de ha ezt kell...
2012. júl. 31. 15:38
6/12 anonim válasza:
És ennek mégis mi értelme?
Töröld le a fenébe az XP-t, 13 éves elavult fos rendszer és rakjál fel főoprendszernek egy win 7-et.
7/12 anonim válasza:
Meg különben sem értem, hogy gondoltad, hogy külső HDD-ről menni fog csakúgy neked a win7.
8/12 anonim válasza:
BF3-nak minimum dx10 kell,amit az xp nem tud.
9/12 A kérdező kommentje:
akkor poshadjál meg 88mph nm azt kértem h kritizálj te **** hanem segitséget ugyhogy kuss!!
2012. júl. 31. 16:49
10/12 anonim válasza:
88 mph neked valami bajod van. más kérdéseknél is úgy beszélsz az emberekkel mintha idióták lennének.
előre sajnálom szegény férjedet. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!