Előszöris van a térképen egy ilyen piros jel (ahol ilyen rugozó kocsit tudsz csinálni..ha eljutottál már a küldik közül odáig,akkor tudni fogod,hogy miről beszélek..egy garázs ahova be kell állnod egy olyan kocsival aminek nincs teteje,fedele..beállsz a garázsba majd ha akarsz nitrózol stb..festés meg ilyenek..de van egy oylan szerkezet amit be lehet építeni a kocsiba,így rugózik..azután a küldi után jelenik meg a térképen ez a jel,amelyik küldiben el kellett menned egy kocsival egy helyre és ott táncoltál a kocsival,a nyilak segítségével..)
Nah szerzel egy ilyen fedél nélküli kocsit,rugózót építesz bele,majd odamész egy prostihoz és rádudálsz..asszem H,K,L,J...nem tudom már melyik billentyűvel dudál..
nah rádudálsz a kocsival,ő beszáll,elmész egy csendes helyre és rugózik majd a kocsi míg akcióztok
Remélem érthető volt,és kapok egy zöld kis kezet érte :d
Háát nemtudom..igazából egy jó 2 éve játszottam vele,elképzelhető,hogy igazad van :D
én így emlképszem teljesen...de elnézést,ha hülyeséget mondtam :)
Hát igen, régen egy favorit gamem volt :D bár igazság szerint ,nem vittem végig :)
Am. most hogy mondtad ,beugrott,hogy volt,hogy énis feldeles autóval szedtem fel a prostikat,szóval neked van igazad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!