A Harry Potter és a Bölcsek köve PC játékban, hogy lehet túljárni Friccs úr és a Macskája eszén?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a játékot, nagyon tetszik, hiszen nosztalgiázok.. Eljutottam arra a pályára, ahol Fejnélküli Nick segített kijutni a könyvtárból. (a láthatatlanná tévő köpeny van rajtam) Most itt vagyok egy teremben, ahol a gondnok és a macskája is járőrözik.. 4 szobában kell a wingardium leviosza varázslattal a köveket rátennem az emelvényekre, hogy a kapu kinyíljon.. Ez mind meg is volt, aztán Friccs és a macska beálltak a kapuba. Aztán jött Hóborc is, Friccs elment, de a macska ottmaradt az ajtóban... Hogy tudok kimenni? Valaki tudna segíteni?2012. júl. 30. 23:14
1/5 anonim válasza:
Ha jól rémlik, akkor a macska járőrözik, őt egyszerűen el kell kerülni. Frics pedig beállt az ajtóba. Varázslattal szét kell lőni valami vázát a fal mentén, és amikor odarohan megnézni, akkor kell kiosonni az ajtón.
2/5 anonim válasza:
igen igen
Frics elmegy Hóborc után csak Mrs.Norris marad ott
két oldalt vannak vázák ha az egyiket széttöröd Flippendoval akkor oda megy a macska te meg gyorsan át tudsz futni :)
amúgy ha retrozni támad kedvem én is mindig ezzel a játékkal játszom :D
3/5 A kérdező kommentje:
Woow ez nem is jutott eszembe! O_o legközelebb így csinálom nagyon köszönöm! :D
Végül is úgy oldottam meg, hogy elrohantam előtte körbefutottam a könyvespolc körül (ő követett), aztán berohantam ><
HA ezt olvassátok, azt nem tudjátok h a sakkosnál h lehet átmenni? Engem mindig a király üt le :S
2012. aug. 10. 16:44
4/5 anonim válasza:
A fene sem emlékszik már így évek múltán, mikor merre kellett lépni :P De youtube-on találtam neked egy videót, ennek a végén ott a sakkos rész is:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm széépen! :D
2012. aug. 12. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!