Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy töltsek le sims-3hoz...

Hogy töltsek le sims-3hoz (eredeti alap) kieget hogy működjön?

Figyelt kérdés

az alapjáték a late night a luxuslakásv. eredeti a világkörült régebben szettem le, kiírtam vd-re és működik.Hogy csibáljam meg hogy a letöltött kieg-ek 100% működjenek?

Csak akkor válaszolj ha biztos működik.:)

Már csomó bajm volt a letöltögetésekkel sosee működött a letöltött kieg csak a világkörül.nemrég úgy töltöttem le a kiegeket hogy letöröltem a gépről az eredeti alapot és letöltöttem.de akkor se működteka kieg-ek mindig vagy a frissítéssel volt baj vagy azzal h letöltöttel játszam vagy nem kompatiobilis szóval mindig cs*sztetett .-.-

pedig ismerősömnek hibáétlanul fent van gépén (ő javasolta hogy a letöltött alaphoz szedjek le kiegeket)

de ő leszarjka a simset neki a lövöldözős játékok jönnek be(ő fiú) ezerszer írtam neki skype-on facebook-on h segítsen mert nem működik ..szar segíteni..:\\ bocsánat hogy hosszú voltam de scak így sikerült helyesírási hibákért is bocsi..:SS:D

Ha valaki biztosra tudja a megoldást kérlek írd le nagyon fontos lenne.:$$:))

Köszi!

2012. júl. 30. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen crackelni kell és működik.
2012. júl. 30. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:

*luxuslakás c.

*szedtem

*világ körül

*cd

*csináljam

*bajom

*sose

*nem rég

*működtek a

*játszottam

*kompatibilis

*hibátlanul

*lesz@arja

*sz@rik

*csak

2012. júl. 30. 18:42
 3/9 A kérdező kommentje:
1. válaszoló egyszerűen krekkeltem mindent és mégse :DD:S
2012. júl. 30. 18:42
 4/9 A kérdező kommentje:

ezerszer krekkeltem újból-újból ÉS NEM MŰKÖDÖTT az a kiba*ott sims már a f@sz ki van ezzel a játékkal ..-.-:@@@@@@@@@

de annyitra kellene és csak engem szivat az élet poersze ahaveromnak minden működött de sztem asse tudja hogy még a gépen van és állandóan edig azzal dicsekedett hogy ezt-azt lehet az összes kieggel..

de ő leszarja hogy a gépén van én meg nagyon szeretem azt a játékot és persze hogy nekem nem működik :'((( -.-:||

2012. júl. 30. 18:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Kérlek Kérlek kérlek írjatok valamit ha tudtok nagyon fontos lenne!!nem tudjátok mennyire!Tudom úgy beszélek mindta a szívgyógyszeremért könyörögnék és ha nem kapnám meg meghalnég( :DD ) ne akkor.xSSLégyszi ha tudtok segítseteeeeek!!!!
2012. júl. 30. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Pedig így látatlanba kábé lehetetlen segíteni. Na mindegy, azért próbáljuk meg :P

A te gondod márpedig az hogy vagy sz*r helyről töltöttél le egy rossz játékot, vagy rosszul crackelted.

Torrent oldalakon (piratebay) azt kell letölteni amit a legtöbben seedelnek, az szokott jó lenni. Ha az alap megvan akkor felrakod, a letöltött cuccokat is felrakod szép sorba, majd a legutoljára megjelent kiegészítő crackjét fogod és berakod az alapjáték mappájába. Meg kell hogy kérdezze felülírod-e. igen. És működnie kell.

Azért nehéz így segíteni mert nem látom hogy te mindezt hol cseszted el. Az is lehet hogy a játék verziója nem egyezik a crack verziójával. Ez sem mindegy.

Végső elkeseredésedben meg ajánlom hogy vedd meg a kiegészítőket...

2012. júl. 30. 21:01
 7/9 A kérdező kommentje:
ugyan ezt cináltam krekket is leszettem ami frissíti hogy megeggyezzen a verzió az alappal meg a kieggel és nem jó..:\\ mindig azt írja ki az indítópanelen hogy a kétjáték nem kompatibilis és frissítsem az indítópanelen keresztül..:\\ pedig mindent ugyanúgy csinálok..://:((
2012. júl. 31. 08:00
 8/9 anonim válasza:
Csak a világ körült kell crackelni
2012. aug. 7. 21:00
 9/9 anonim válasza:

Előző vagyok

Nem csak a világ körül-t kell hanem mindet a saját mappájába bemásolni a TsLhost.dll meg a másik fájlt.

2012. aug. 8. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!