A The Sims 2-ben hogy tudom azt megcsinálni hogy amikor fürdenek ne legyen kikockázva? Merthogy kód az van hozzá, csak nem megy!
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 15:30
1/5 anonim válasza:
Biztos újabb verziód van, amihez az a kód nem jó. Talán van az új verzióhoz is kód vagy patch.
2/5 A kérdező kommentje:
segíts kérlek!!!
2012. júl. 30. 15:50
3/5 A kérdező kommentje:
vagy nálad milyen kód megy?
2012. júl. 30. 15:50
4/5 anonim válasza:
Nekem nincs Sims, nem is értek hozzá. :D
De próbáld meg itt:
ezt:
The Sims 2 [ALL] DECENSOR PATCH
meg van itt még másik 3 decensor patch is, de szerintem az az all a legjobb/legújabb, azt írja, hogy legalábbis 1.0.0.971 verzióig biztosan működik.
Oda kell másolni az exe-t a játék főkönyvtárjába, onnan indítani. Előtte nem árt az eredeti Sims2.exe-t elmenteni, ha nem sikerülne.
Egyébként ez nem sokat csinál, több mindent nem fogsz látni, nem lesz puni meg kuki, csak a kockázás eltűnik. Viszont vannak extra nude skin-ek is hozzá, akkor lesz nunikuki is. Az is ott von a linken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!