Mass Effect 3 ending? (Fontos)
sok videóban láttam hogy mikor a végén a gyerekkel beszélgetünk utána 3 irányba mehetünk 2 generátorhoz középen meg beleugorhatunk a sugárba. DE nekem csaj jobb oldalt adja meg középen meg bal oldalt nem nyílik meg az átjáró.
Miért lehet ez mit tegyek hogy megnyíljon a többi is.sok mellék küldit csináltam de nem mindet mert vagy nem adta meg vagy tól késő lett. Mindig dumáltam az embereimmel ha ez segít.
Mennyi War asseted van?
Amúgy meg az Extended cut DLC-t szerezd meg valahogy hozzá (töltsd le, vedd meg) mert sokkal jobb élményben részed mint az eredeti ending. Még ha nem is tökéletes de elfogadható lett.
neked a 6000 nél megnyílt a végén mind a 3 útvonal?
ja és a végén hagytad meghalni azt a néger csávót mikor az illusive man el beszélsz?mert én mindig lelőttem az illusive mant.
hagytam de nem tudom miért. Utána már lelőttem. És mind a 3 megnyílt.
Amúgy nagyon összetett dolog van a végén: Indoctornation theory. Ha lesz időm leírom mert iszonyat hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!