A Sims 3 játékhoz van olyan kód, amely a jártasságokat tudná felvinni maxra?
Vagy valami könnyítés, amivel hamarabban tudná megtanulni a jártasságokat? mert hiába játszom kód nélkül ( kivéve pénz kód) annyira lassan sajátítja el őket.
Jártasság kód érdekelne, vagy módszer, esetleg olyan keverhető koktél, vagy valami.
A válaszokat előre is köszöbön
Cheat Engine programmal szerintem meg lehet oldani.
Beindítod a játékot majd a Cheat Enginét, és a Cheat Enginében megnyitod a Sims 3-mat. Visszamész a Sims-re felhúzod például a főzést 1-re de bármi lehet és beírod a Cheat Enginébe, hogy keressen rá az 1-es számra. Majd felhúzod a főzést 2-re és a Cheat Engine keressen rá a 2-re. Amit kidob azokat a számokat vagy számot átírod 10-re és akkor máris maxon van. Nem próbáltam, de lehet hogy jó.
Hű köszi a válazt, de mi ez a Cheat Engine? mint már írtam nem igen használok kódokat, csak a pénzt kódot, de ez a Cheat Engine egy másik program hozzá vagy mi ez? :S
gomen a kérdésért :D
Gomen? Mi ez a japánoskodás?:DD
Egyébként a cheat engine egy program:D keress rá.^^
testingcheatsenabled true kóddal a legkönnyebb a jártasságokat felvinni, meg a baráti kapcsolatokat is ezzel lehet meg sok mindent, de még a szomszédságban be kell írni mielőtt betöltené a családodat a game.
A segítségemért meg vigyél magaddal Japánba, vagy küldjél nekem egy cuki japán pasit aki elvesz feleségül, kösz >.<
de azzal a kóddal csak a sims 2 ben lehetett felhúzni a jártasságot, a sims 3-ban nem lehet. :S már próbáltam de nekem legalábbis meg sem mozdult a mutató.
Amikor szellemvadász voltam, és fejleszteni kellett a jártasságot, akkor engedte meg a munka fülnél hogy felhúzzam, de csak a csíkot, nem a jártasságot. :D
http://www.youtube.com/watch?v=XQoG2RMFoRg
Én ezt ajánlom, bár ég csak most akadtam rá én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!