Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lesznek így új World of...

Lesznek így új World of Warcraft játékosok eredetin?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valaki most akarná elkezdeni a wow-ot mondjuk a mists of pandaria megjelenése után. Ha jól tudom az alapjáték és az összes kiegészítő kell (5 játék) és még ingyen hónapok sem járnak hozzá (7000 körül van 2 hónapra). Ennyit szerintem senki nem költene rá, hogy lesznek így új játékosok?

2012. júl. 29. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

válasz : lazán , vannak akiknek van erre pénze

amugy meg nem muszáj megvenni az összeset sőt ha megveszed a sima wowot ahoz már jár a tbc szóval tudsz outlandre + bloodelf és draenei szal csak 4 játék :D

2012. júl. 29. 21:45
 2/3 Csiß ***** válasza:
7 éve 7000 körül van 2 hónapra és volt hogy 12 millio előfizető volt.Ha megveszed az alap wowot (akkor ahogy írták itt elvileg jár hozzá a bc is) ahoz jár egy hónap játékidő(ill mikor én kezdtem 7 éve még járt..remélem még most is xD ).Viszont kell egy bankkártyát vagy egy gamecardot megadni account készítésnél.
2012. júl. 30. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből megvenni... Gondolj csak bele, először megveszi az alapot amihez jár a tbc. Ez a kettő nem egy nagyon drága cucc, ehhez vesz egy gamecardot, és máris játszik. Szerintem elég sok idő mire egyszeres szorzós szerveren felmész 70-ig. Majd megveszed a WotLK-t. Azzal felmész 80-ig. Aztán ha akarsz 85-re menni, akkor Cata és így tovább. Szóval nem kell egyszerre megvenni, vagyis a kisebb vagyonnal rendelkezőknek is van rá idejük, hogy összegyűjtsék.
2012. júl. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!