Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » COD 4-el kapcsolatban tudnátok...

COD 4-el kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Feltettem a COD 4-et (letöltöttem) és amikor elindítom, lemennek az intrók és utána beadja a képet h írjam be a profil nevét de abban a pillanatban ki is akad a játék. Ezt meg lehet oldani?

2012. júl. 29. 12:19
 1/4 Clethcriss válasza:
Jellemző hibája a cod szériának, hogy egymagos gépeknél, de még most nekem 4mag mellett is, belépés után beáll egy kis ideig. Teljesen befagy a tiéd? Numlock, capslock reagál-e? ALT+ESC-el tálcára tudod-e küldeni?
2012. júl. 30. 11:43
 2/4 anonim válasza:
Ha az iw3.mp.exe müködése leállt azt irja ki akk dugj be egy mikit vagy patceldh meg
2012. júl. 30. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen azt írja ki hogy annak a működése leállt. És meddig patch-eljem??? 1.3-elég? mert azt már feltettem csak a Crack-et nem találtaam de szétnézek. Köszi a válaszokat
2012. júl. 30. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A patchek, mindet rakd fel (amelyik mellett cod4 logó van)

itt találod őket: [link]

2012. dec. 24. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!