Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudnék rc légpárnást,...

Hogy tudnék rc légpárnást, hajót, vagy repülőt csinálni?

Figyelt kérdés
Amik eddig megvannak távirányító és egy régi rc autó elektronikája. (Van benne előre:lassú és gyors fokozat, hátra, jobbra, balra.Mit csináljak hogy kezdjek neki? Nem szeretnék több ezret rákölteni! Max 2 ezret. Előre is köszönöm!

2012. júl. 28. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:

De fura kérdés :) Repülőre semmi esély, egyszerűen képtelenség házilag ilyet "barkácsolni"(én régen LEGO-ból próbáltam, be kellett látnom hogy nem fog menni :D ). Légpárnás elég kényes dolog, szerintem ehhez se kedzj hozzá...

Maradt a hajó. Ehhez ne kell más, csak a motort, rá teni egy hungarocellapra, a (mianeve...) rotort arról belelógatni a vízbe, és már nyomhatod is a gázt :D Persze vigyázni kell hogy ne fröcskölje össze az elektronikát.

Ez volt az alacsony költségvetésű megoldás, szerintem ennyi pénzből nem lehet sokkal komolyabb dolgokat csinálni...

2012. aug. 13. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem sikerült olcsón egy géptestet (repülő) fabrikálni hungarocellből.

kb500 forint az egész.

de repülőhöz még érdemes egy jobb távirányítót is beszerezni.

ezek után jön a motor propeller és a szervók...

2012. aug. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!