Hogyan tudnám növelni a Counter-stirke 1.6-ban növelni az fps-emet?
Tisztítsd meg a HDD-d úgy értem, hogy legyen rajta több szabad hely. Mikor elkezdesz játszani akkor kapcsolgasd ki a felesleges programokat.
Ha így sem elég akkor Game Booster programot töltsd le, az az én gépem (a program szerint) 42%-al gyorsítja.
Köszi ^^ igen a CCleaner nagyon jó progi minden nap használom... a gépemet mindig tisztán tartom.. sőt vannak még olyan helyek amit nem töröl ki a CCleaner mint pl: Windows/Prefetch
/Temp
/SoftwareDistribution/Download ezekből mindig mindent kitörlök teljesen felesleges programok csak a helyet foglalják
sőt van még 1 hely ahonnan kilehet törölni
/Documents and Settings/Computer Name vagy is a saját géped neve/Local settings/temp de viszont ez a mappa elvan rejtve szóval a rejtett mappák megjelenítésére kell átállítanod..... ja meg ami a Windows-ba $<- ilyen dollár jellel van azt is mind kilehet törölni ha azt nem teszi meg a CCleaner de ezt pontosan én se tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!