Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnám növelni a...

M3tal.m4ci kérdése:

Hogyan tudnám növelni a Counter-stirke 1.6-ban növelni az fps-emet?

Figyelt kérdés
Kb most van 40-50 körül. Ha lehet ne olyan válaszokat adjatok hogy vegyek egy új videokártyát mert sajnos most erre nincsen pénz :S.1 GB RAM van a gépen és 256-os a videokártyám ha ez segít valamit.

2012. júl. 28. 12:53
 1/6 A kérdező kommentje:
xDDDD kétszer írtam ki a növelni-t azért elnézést kérek xDD
2012. júl. 28. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Tisztítsd meg a HDD-d úgy értem, hogy legyen rajta több szabad hely. Mikor elkezdesz játszani akkor kapcsolgasd ki a felesleges programokat.

Ha így sem elég akkor Game Booster programot töltsd le, az az én gépem (a program szerint) 42%-al gyorsítja.

2012. júl. 28. 12:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen én is mindig kikapcsolom a felesleges programokat és valóban picit jobb de az a baj hogy nem tesz sokat... de amúgy nagyon köszi a választ... a másik programot a gamebooster-t meg kifogom próbálni ^^
2012. júl. 28. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd le minimumra a grafikát, és esetleg a gépházadat is portalaníthatod, kicsit az is lassíthatja. CCleaner programot is kipróbálhatod, minden felesleges fájlt kitakarít a gépedből, amik más, már letörölt játékokból maradtak meg, stb., mert ezek is lassíthatják. Más tippem nincs sajnos.
2012. júl. 28. 13:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi ^^ igen a CCleaner nagyon jó progi minden nap használom... a gépemet mindig tisztán tartom.. sőt vannak még olyan helyek amit nem töröl ki a CCleaner mint pl: Windows/Prefetch

/Temp

/SoftwareDistribution/Download ezekből mindig mindent kitörlök teljesen felesleges programok csak a helyet foglalják

sőt van még 1 hely ahonnan kilehet törölni

/Documents and Settings/Computer Name vagy is a saját géped neve/Local settings/temp de viszont ez a mappa elvan rejtve szóval a rejtett mappák megjelenítésére kell átállítanod..... ja meg ami a Windows-ba $<- ilyen dollár jellel van azt is mind kilehet törölni ha azt nem teszi meg a CCleaner de ezt pontosan én se tudom...

2012. júl. 28. 14:09
 6/6 Papp Bence Gábor ***** válasza:
Ezzel rakd rendbe + Ccleaner : [link]
2012. júl. 30. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!