Valaki tud RPG játékokat? Mind pl: a skyrim vagy MMO RPG-t pl:WOW
Figyelt kérdés
Lehetöleg ismerteket ha az is lehet pls modernet de a közép kori is jó! előre is kösszönöm a válaszokat :D!2012. júl. 28. 10:14
3/7 A kérdező kommentje:
kösszi a tera-val az a baj hogy havidijas pedig azt mondják nagyon jó :(( de azért kössz
2012. júl. 28. 10:25
4/7 anonim válasza:
Régi, de NAGYON jó: Planescape Torment.
Ha neked fontos a tényleg jó történet és az ízig-vérig egyedi karakterek, a tartalmas beszélgetések, akkor ez a te játékod. Igen kevés olyan RPG-t ismerek csak ezen kívül, amelyikben ennyire marginális szerep jutna a harcnak, és ennyire középpontban lennének a beszélgetések, a történet és a karaktered intelligencia és bölcsesség értéke. Nekem máig is ez az etalon a számítógépes szerepjátékok terén.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen a Planescape Torment egy igen jó játék én is elvoltam vele de töbször is szétjátszottam ezért meguntam :(
2012. júl. 28. 10:36
7/7 anonim válasza:
A Diablo mióta RPG, te?
Dragon Age
Baldurs Gate
Mass Effect
Dragon's Dogma
Star Wars Knights of the Old Republic
Például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!