Cod4 333fps hogy lehet?
Figyelt kérdés
Láttam hogy leeht 333pfs cod4be . eggyik ismerősömnek is van.hogy lehet megcsinálni??2012. júl. 28. 00:09
2/7 A kérdező kommentje:
de hol??? sikerült nekem is csak recseg nembirok játszani és írja hogy limiteljem 40-250 ig ezt hogy lehet megoldani??
és mi a progi neve ami kell hozzá??notepat ++ t szedtem le melyiket kell átírni és mit kell beírni??
2012. júl. 28. 01:06
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
1. jó gép kell hozzá, de nagyon fölösleges 333fps.. fixeld be 250-re. de ügyelj hogy fix legyen mert ha nem fix azis lagg..
2. belépsz cod4-be megnyomod a 0-t és beirod /com_maxfps 333.. de szerintem 250 legyen :)
5/7 A kérdező kommentje:
még tegnap este sikerült megcsinállni és azóta sikerül fényképeznek 1 970fps-es képet promodba :D
2012. júl. 28. 21:49
7/7 anonim válasza:
szia! hogy csináltad meg? én is átirtam notepaddal azt az egy dolgot de azt irja hogy ellenorizzem hogy nem fut e máshol ez a pogram... miért van ez?! hogy oldottad meg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!