RoyalWindxHD kérdése:
Kérdezni szeretném hogy MIÉRT VAN FPS LAGGOM a minecraftban amikor fut a szerverem? Amikor nem fut kimaxolva a minecraft megy 100-200FPS-el. Amikor elinditom a szervert skype nélkül 25-30 skypeval 8-14. Rákerestem mindenhol de sehol se kaptam válasz.
Figyelt kérdés
Akadozik a MINECRAFT amikor FUT a MINECRAFT SZERVEREM valaki segítsen Akkor kezdődött amikor fel raktam a windows 7-et.2012. júl. 26. 21:31
2/7 anonim válasza:
Hát a minecraft szerver és a skype nagyon eszik a netet :( és ha win 7-ed van talán még a ram is kevés
3/7 anonim válasza:
Minden mást kapcsolj ki, pl torrent
És csak skype maradjon.
4/7 A kérdező kommentje:
Processzorom gyenge 1.8-as single core celeron de bírja a minecraftot ultrashaderssel szoval nem vágom hogy mi lehet a probléma. Windows XP-n tökéletesen futott. a netem pedig 25MB os és mindig jól megy. Semmi baj vele.
2012. júl. 28. 14:04
5/7 A kérdező kommentje:
Gépem konfigja:
3 GB DDR3 Kingston RAM
Intel Celeron 430 1.8 processzor
Nvidia Geforce GT220 1GB videó kártya
Röviden ennyi.
2012. júl. 28. 14:29
6/7 anonim válasza:
én ott egy proci cserét ajánlok és talán vidi kártyát is válts át Ati-ra az jobb :)
7/7 anonim válasza:
Én inkább azt javasolnám (és ez ingyenes), hogy lejjebb veszed a prioritását a minecraft szervernek (esetleg speciális szoftverrel lekorlátozod a fogyasztását), ugyanis a Minecraft szerver akkor is fel fogja zabálni a processzorod, amikor annak a negyede is elég lenne neki.
És ez a problémád oka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!