Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem működik a Mount and Blade...

Nem működik a Mount and Blade Warband játékban a pénz és a tapasztalat cheat? Többi lent!

Figyelt kérdés
Be van kapcsolva a csalás, át van írva a cheat mode 0-ról 1-re. Tudom mit kell nyomni a felszerelésnél, karakternél ctrl+x. Minden jónak tűnik mégse jó ez az egy hack a többi jó! pl. élet feltöltő, teleport stb. Ötlet?
2012. júl. 26. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is így van de énnekem a demo van meg, úgyhogy le kell töltenem, hogy ne csak próbaverzióban tudjak játszani.De nekem is csak ez az egy cheat nem működik, de ezt én törlöm és letöltök egy törtet.
2012. aug. 1. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha demód van akkor amiatt nem működik.Tölts le egy cracket bemásolod játék mappájába és megy.Ha még mindig behozza az ablakot akkor Enter your serial key-->Manual activation és a kockákat teleirod A betűvel majd leokézod
2012. szept. 8. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!