Szerintetek megéri megvenni egy használt ps3 konzolt 27 000 Ft-ért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 19:27
1/12 anonim válasza:
Szerintem valami baja lehet ha ilyen olcsón adják.
2/12 anonim válasza:
Feltűnően olcsó, 40k alatt nem nagyon találsz normálisat, vagy minimum 35k, de 27-ért vagy hibás, vagy valami átverés.
3/12 anonim válasza:
Vagy csak egy szál konzolt adnak, semmi kábelek vagy kiegészítő cucc. Szerintem mindenesetre ne vedd meg keress inkább egy jó eladót. 35k alatt nem kapsz normális PS3-mat.
Én is 43k-ért vettem egy alig használtat, azóra is bírja.
5/12 anonim válasza:
Ez nem hiszem hogy sokáig bírná már a strapát mivel FAT tipusú amit még évekkel ezelött gyártottak. Inkább vegyél egy negyed vagy féléves slimet, az még bírja majd 2 évig.
7/12 anonim válasza:
Nem tudom, ezek flasheltek, azok drágábbak szoktak lenni, mivel elég ritkák.
De ha kipróbálod és működik és nincs vele semmi furcsa ott helyben, akkor otthon sem lesz.
8/12 anonim válasza:
De ha biztosra akarsz menni slimet veszel.
9/12 anonim válasza:
Flasheltet szerintem ne vegyél, kérdezd meg az eladód mindig hogy kivan-e flashelve. Ha ilyenre akadsz azt ne vedd meg mivel egyrész a neten alig van ps3 játék amit leszedhetsz, másrészt nem tudsz neten játszani ha kivan flashelve!
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tervezem, hogy másolt ps3 játékot vegyek, és interneten se szeretnék játszani, úgyhogy eddig emelett döntök
2012. júl. 26. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!