Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Need For Speed Most Wanted...

A Need For Speed Most Wanted Black Edition Reloaded játékot Daemon Tools-al eltelepítettem . A kérdésem az az lenne, hogy, gűhogyan tudom így ki CRACK-elni? Dameon Tools-al, hogyan tudom megnyitni a játékot, hogy megtaláljam a speed. Exe-t?

Figyelt kérdés

#Need for Speed #PC játék #wanted black edition reloaded
2012. júl. 26. 17:57
 1/1 PusH válasza:

Na leírom jól figyelj.

1.Lépés Ugyanúgy berakod a virtuális lemezt a daemon tools-ba, a sajátgépbe kifogja hozni a lemez nevét arra rákatt, kiválasztod azt, hogy megnyitás, kifog hozni csomó mindent, és keress egy olyan mappát, hogy crack, nyisd meg, és ami benne van azt jelöld ki mind, utána, ha kijelölted az összeset akkor rákatt, és másolás.

2.Lépés, ahova telepítetted a játékot, például C:/program files/EA <---ez csak egy példa, keresd meg a játékot ahová feltelepítette, menj bele a játék mappájába, és másold be azt amit a crack mappából kijelöltél. Ha jól csináltad megfogja kérdezni, a másolásnál, hogy már létezik egy ilyen nevű fálj stb... kicserélet a létezőt azzal amit be akarsz másolni? és arra igent nyomsz... Ennyi, remélem megtudod csinálni...Ha sikerült, akkor zöld kezet nyomhatsz:D

2012. aug. 1. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!