Assassin's creed 3 várható gépigény?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés, hogy ugye még nem jött ki, de mi lesz a várható gépigénye az assassin's creed 3 nak? Vagy mennyit kell fejleszteni a gépen, ha revelations még pont ment full grafikán?2012. júl. 25. 22:30
1/19 Gerapppa válasza:
Még nem tették közzé a gépigényét. De ha közzé teszik ezen az oldalon majd megtalálod www.gepigeny.hu
2/19 A kérdező kommentje:
Azt tudom azért is írtam úgy. De kell majd bővíteni hogy menjen full grafikán?
2012. júl. 26. 11:21
4/19 A kérdező kommentje:
Mire tippelsz? Sajna en arra hogy kell, de ez jó is mert akkor szebb lesz a táj meg az egész. :)
2012. júl. 26. 13:46
5/19 anonim válasza:
csá én vagyok. A probléma az hogy én is ezzel a problémával küszködök amint megjön a nyári gyakszi pénzem azonnal újítok falaplapot és 8 gb ramot de a gépigényt sajna én se tudom majd a gépigény.hu fenn lesz.Ez van sajna
7/19 A kérdező kommentje:
Ok kösz.
2012. júl. 26. 20:40
8/19 anonim válasza:
Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
Graphics card memory: 512 MB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 12 GB for disc version or 10 GB for digital version
bár ez még csak szóbeszéd, de ha igaz, akkor sok xp-s kisp*cs sírni fog a fórumokon (és itt most nem az xp-eket szidom hanem a nyafogó p*csöket)
9/19 anonim válasza:
szerintem a ram kevés lesz mert már a rev-nek maxon 4 kellet akkor ennek 2 már megbukott.én azt mondom várjunk türelemmel majd nemsoká lesz hivatalos. xp re is kiadják majd ebben biztos vagyok.
10/19 anonim válasza:
arra nem gondolsz hogy ez a minimum lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!