Melyik a jobb játék? FIFA 09 vagy FIFA 10?
Figyelt kérdés
Melyikkel szerettek/szerettetek játszani? Melyikkel tudtok/tudtatok jobban elszórakozni? Melyik köt le jobban, vagyis melyik a jobb játék?2012. júl. 25. 16:16
3/5 anonim válasza:
Sztem mind2 ugyanolyan, csak a fifa 09-ben részletesebb a pálya kidolgozottsága...
4/5 Dzsudzsák07 válasza:
Nekem mindkettőbe volt hiba. A 09-ben tiszta más volt a holland válogatott, és ha megakartam csinálni kilépett. Ugyan az van most nálam a 10-nél csak itt több játékost nem tudok csinálni!
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem voltak ilyen hibák, de csapatokat rendezni, játékosokat, jobb a Creation Master-be!
2012. dec. 31. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!