Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a neve ennek a régebbi...

Mi a neve ennek a régebbi játéknak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy szerepjáték ami nagyban hasonlít a Neverwinter Nights 1-hez és elég régi is.Még annyira emlékszem hogy a játék elején valami földalatti börtönből szabadulunk.

Köszi a válaszokat!

2009. júl. 16. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Blackthrone?

[link]

2009. júl. 16. 06:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem azért annyira nem régi kb. 2002-2003 körül jelenhetett meg és nem ilyen lövöldözős.De azért köszi...Még valami tipp?
2009. júl. 16. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen segítenék, de nagyon kevés infót adtál róla
2009. júl. 16. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát még annyit tok mondani hogy a karakter generálás elég kifinomult volt (persze mai szemmel már nem) meg hogy mint mondtam egy földalatti(?) börtönből indulunk ahonnan egy csaj ment meg minket...A harc szinte szinte ugyanolyan mint a Neverwinter Nightsban(harcnál a space-szel megállitod és beállítod ki mit csináljon...
2009. júl. 16. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
megnéztem a Neverwinter Nightsot, sztem tök olyan mint a spell force, de biztos nem arra gondoltál
2009. júl. 17. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Dungeon Siege
2009. aug. 10. 16:02
 7/7 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális a kérdés, de azért válaszolok: amire gondolsz, az a Baldur's Gate 2. :)
2010. ápr. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!