Ha nem veszem meg a Diablo 3-at, hanem letöltöm, akkor tudok vele játszani Single Playerben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 14:24
1/5 anonim válasza:
Hát úgy hallottam van működő verzió, azzal biztosan tudsz single-ben játszani, de nagyon bugos lesz az eredetihez képest.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. köszi a választ, és az alatt úgy érted, hogy mondjuk megyek megyek és közben el kezd remegni a karakterem magától, vagy esetleg nem dobnak majd annyi cuccot?
2012. júl. 24. 09:28
3/5 anonim válasza:
Nagyon rossz a drop, teljesen el vannak cseszve a szörnyek, nincs aukciós ház (ami magasabb szinten fontos), rengeteg benne a hiba. Nem igazán érdemes vele játszani, de ki lehet próbálni. Inkább próbáld ki a starter editiont ingyen és ha tetszik, vedd meg.
4/5 A kérdező kommentje:
értem köszi. És az a strater edition az olyasmi, hogy letöltöm játszhatok vele x percet vagy x szintet és aztán vége? Mert ha igen, akkor az ígéretesnek tűnik. Köszönöm a választ! és egy linkkel megtudnál dobni? Nem vagyok otthon a diablo témában.
2012. júl. 24. 15:17
5/5 anonim válasza:
hát én kipróbáltam törtön de olyan fosadék hogy az fáj xd. talán pár év múlva adhatnak egy játszható verziót, de addig én nem várok, inkább meg veszem. az se lesz sose tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!