Call of duty modern warfare 3-hoz van magyarítás?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 22:05
3/9 anonim 

válasza:

bakeronline csinálja már fél éve 2014-re tán kijön!
4/9 Porvázsnyik Patrik válasza:
már van demó magyarósítás elküldhetem neked de 2013 augusztus 20-án kiadják a teljes magyarósitást nekem megvan a call of duty mw3 magyarul decsak a demó magyaroítás
5/9 Csori96 

válasza:

Utolsó válaszoló,Porvázsnyik Patrik:
Nem magyarosítás, hanem magyarítás.
6/9 anonim 

válasza:

Magyarosítás, magyarítás... ugyanaz
nekem jobban bejön a magyarosítás mert az sztem jobban MAGYAROS de ki hogy szereti
7/9 anonim 

válasza:

mellesleg ha egy magyar játékot fordítanak akkor az mondjuk angolítás vagy angolosítás?
8/9 Csori96 

válasza:

A két szó mást jelent, attól függetlenül, hogy neked ugyanaz.
A Magyarítások Portál neve sem véletlenül az, ami. Ott is és általában itt is ki szokták javítani azokat, aki nem tudják a kettő közti különbséget.
Panyi ( [link]
"A helyes kulcsszó a magyarítás. Magyarosítás akkor lenne, ha megszórnánk piros paprikával, mellé fektetnénk egy szál gyulait, átkötnénk nemzeti színû szalagal és mindeközben elfogyasztanánk egy pohár finom tokajit."
Itt például jól kitárgyalták: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
9/9 anonim 

válasza:

Sírok =,DDDD Mit le nem művelnek az internetÁVÓsok xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!