A Monster-wow illegális?
Figyelt kérdés
Azaz a World of Warcraft:Cataclysm letöltése illegális?És azon a tört szerveren játszani?
Köszi előre is :)
2012. júl. 21. 20:59
1/23 A kérdező kommentje:
Ja,még annyit,hogy torrent letöltésre gondoltam.
2012. júl. 21. 21:11
2/23 anonim válasza:
minden torrent letöltés legális akár játék akár film,de azt is vedd számításba,hogy válság van és az emberek nagy része ink letölt,én viszont úgy vagyok vele,hogy akkor,várok,hogy lejjebb menjen az ára
3/23 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem kell tartanom?
2012. júl. 21. 22:02
4/23 anonim válasza:
hát 1 kikötés lenne letöltésnél ha letöltöttél akármit is a gépre és akármi által kiírná azt h hibajelentés küldése ne nyomj rá,hanem arra,hogy mégse mert akk börtönbe küldhetnek,ha gyerek vagy,akkor apukádat,szóval csak ezzel vigyázz mástól nem kell tartanod DE A MÉGSE GOMBRA NYOMJ
5/23 anonim válasza:
Illegális maga a torrent , csak kb nemkutathatnak a gépedben .
6/23 anonim válasza:
Azt, hogy a torrent illegális azt honnan a tökömből veszitek?
7/23 anonim válasza:
Kicsit gondolkodnál megtudnád ...
8/23 anonim válasza:
mutatsd meg a géped egy rendőrnek és megtudod ;)
9/23 anonim válasza:
előző vagyok,nehogy megtedd :P ! >;)
10/23 A kérdező kommentje:
xDD Dehogy teszem xD
2012. júl. 22. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!