A metin2 hun-ra kéne cheat, hack Vagy Yang/Pént hack, cheat Vagy cuc adó cheat, hack vagy szit adó hack, cheat. Valaki segitene?
Megy a fejlödés de fáj a fejem töle mert el jutok 1 jó helyre és tilos meg halni me ha meg halok ujra éledek 1 Hp(Élet) el és nem cska az aki meg ölt hanem az összes ottani lény rám támad és az ujra kezdéss a faluban nem jó mert megin futni kell 1000000.000000 kiloméert(
PÉNZ/YAng:Jól megy de kéne kard erősités és mindenhol 10.000 be kerül 1 kis kő darab:( .
SZINT:Tudjak segiteni fejlödni a haveroknak. .!?
hát ha hacket keresel rossz helen kapizsgálsz
de ha nagyon érdekelne akkor bövebben elmondom
vegyél fel
sajálom yang hacket nem adok
msnre: d.armin95@hotmail.com
Sziasztok!
Találtam egy német nyelvű yang hacket,nekem működött,9.999.999 yangot ad(+extrát a raktáradba kérhetsz! ),5 percen belül!(ennyi idő alat ér el a kérés a honlapra)Szóval küldd a metin2aquila@citromail.hu-ra ezt kitöltve:
Felhasználónév:
Jelszó:
Szerver:
Karakter neve:(ehhez a karakterhez rakja be a yangot)
Extra:(Ezt rakja be a raktáradba a megadott szerverre!)
Ez nem átverés,nekem sikerült!
sziasztok!
én csak nektek akarok jót.
ne hackeljetek!az öcsém az én gépemről hackelt, és ki lettem tiltva a 94-es karimmal együtt :S
kérlek, ne hackeljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!