Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A metin2 hun-ra kéne cheat,...

A metin2 hun-ra kéne cheat, hack Vagy Yang/Pént hack, cheat Vagy cuc adó cheat, hack vagy szit adó hack, cheat. Valaki segitene?

Figyelt kérdés

Megy a fejlödés de fáj a fejem töle mert el jutok 1 jó helyre és tilos meg halni me ha meg halok ujra éledek 1 Hp(Élet) el és nem cska az aki meg ölt hanem az összes ottani lény rám támad és az ujra kezdéss a faluban nem jó mert megin futni kell 1000000.000000 kiloméert(

PÉNZ/YAng:Jól megy de kéne kard erősités és mindenhol 10.000 be kerül 1 kis kő darab:( .

SZINT:Tudjak segiteni fejlödni a haveroknak. .!?

2009. júl. 15. 01:07
 1/7 anonim válasza:

hát ha hacket keresel rossz helen kapizsgálsz

de ha nagyon érdekelne akkor bövebben elmondom

vegyél fel

sajálom yang hacket nem adok

msnre: d.armin95@hotmail.com

2009. aug. 26. 16:36
 2/7 anonim válasza:

[link]

itt megtaláltok engem és minden létező hekket!

2009. dec. 26. 11:04
 3/7 anonim válasza:
csak annyit az előttem szólónak hogy felmentem az oldalra amit irtál és valami jelszót kér mikor abba a menüpontba kattintok hogy letöltés. mit csináljak?? am nekem is jól jönne egy két hack
2010. szept. 28. 19:58
 4/7 kovipetya válasza:
+1 Ne hackerkedj, mert mindenki meg fog utálni aki látja a játékban, és előbb utóbb ki fognak bannolni. Az meg pláne milyen érzés, hogy hackel értél el valamit? Azzal csak saját magadat járatod le, hogy nem tudsz normálisan játszani csak külső programmal(hack) amik nagy része vírusos.
2010. dec. 4. 20:41
 5/7 anonim válasza:
19%

Sziasztok!

Találtam egy német nyelvű yang hacket,nekem működött,9.999.999 yangot ad(+extrát a raktáradba kérhetsz! ),5 percen belül!(ennyi idő alat ér el a kérés a honlapra)Szóval küldd a metin2aquila@citromail.hu-ra ezt kitöltve:

Felhasználónév:

Jelszó:

Szerver:

Karakter neve:(ehhez a karakterhez rakja be a yangot)

Extra:(Ezt rakja be a raktáradba a megadott szerverre!)

Ez nem átverés,nekem sikerült!

2011. ápr. 16. 10:56
 6/7 anonim válasza:
sziasztok nekem nincs yangom és nem tom megvenni a telihold kardot és nincs olyan kód ami elö hoszná vagy yang kód?
2011. jún. 12. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:

sziasztok!

én csak nektek akarok jót.

ne hackeljetek!az öcsém az én gépemről hackelt, és ki lettem tiltva a 94-es karimmal együtt :S

kérlek, ne hackeljetek!

2014. júl. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!