hát emberek,nem tudom ti hogy vagytok vele,de én csak a házak miatt simsezek,mindenféle házat építek modern stílusúakat stb,ja am meg építész vagyok lehet azért :P de am szoktam vele játszani is a rendes életet a sims-ben :D
most ilyeneket ne építsek ? [link] valami gyönyörűek
2012. júl. 22. 20:18
12/21 anonim válasza:
Én nem igazán szeretek kódokat használni XD ha kell pénz nem használok kódot XD... Beköltöztetek + családokat a háztartásomba minden + főre kapok pénzt majd kirúgom őket XD
2012. júl. 23. 04:34
13/21 anonim válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én 1 napja (pár év kihagyás után) újra elkeztem sims ezni (sims 2), viszont szerintem lazán lehet játszani csalás nélkül!
2012. júl. 23. 12:08
14/21 encsi00801 válasza:
én tudok egy kódot amivel nem kell figyelni a simek szükségleteit
2012. júl. 23. 21:37
15/21 anonim válasza:
Én a Sims 3-ban csak azért használok kódot, mert anélkül állandóan dolgozni kéne mennem, nem volt semmire se időm csak hogy:
1. felkeltem, zuhany
2. WC
3. kaja
4. munka
5. TV
6. alszik
Innen pedig megint az elejéről...
2012. júl. 24. 13:09
16/21 anonim válasza:
Igen, állatira nehéz kódok nélkül játszani (bár én csak motherlode-t használok :)), imádom a játékot, de nagyon! Nem bírnám ki sims meg pénzkód nélkül :)
2012. júl. 25. 13:19
17/21 anonim válasza:
Én hiszem, hogy van olyan ember, aki tud. Pl. sims 1-be nagyon nehéz volt a megélhetés, és csak később került ki több helyre a pénz kód. Én addig simán elvoltam vele tökjól.
Egyébként s2-ben tényleg nehéz (nem a munka) az élet :D nem lehet megcsinálni, csak kóddal h minden ugyanolyan legyen..:D s3 ban meg egy ideig lehetetlen volt hogy minden szükséglete kielégült legyen :) de már rájöttem, hogy kell..:D
2012. júl. 25. 13:55
18/21 anonim válasza:
Nekem mindíg van 1-2 mentésem ahol nem csalok, szerintem úgy sokkal jobban el lehet lenni. Mondjuk én speciel utálom a házépítést, és ha nincs sok péz akkor nem kell vele foglalkozni. Bár néha ölég kellemetlen hogy a szomszédhoz járok hugyozni de ki lehet bírni. :D. Aki pedig a szükségletek miatt nem tud csalások nélkül játszani annak elárulom hogy rosszul játszik :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!