Tekken 5 van pcre?
Figyelt kérdés
Nincs psem me csóró vok de ez a játék tetszett psen.2012. júl. 20. 17:04
2/8 anonim válasza:
Letöltsed a tekken 5 iso fájlt a netről, és egy PCSX2 emulátort hozzá, és jó
4/8 anonim válasza:
DE NINCS ÁM!!!! EZÉRT KELL HOZZÁ LETÖLTENI EGY PS EMULÁTORT, AMI MÁR ELBÍRJA INDÍTANI PC-N IS!!!!
5/8 anonim válasza:
Elindítani elbírja, csak rettenetesen fog akadni, játszhatatlan lessz, a hangok torzak lesznek. A pc egy programmal sem képes emulálni a ps2 hardverét, legyen az akármennyire erős pc. A ps2 felépítése más.
6/8 anonim válasza:
Miért ne lenne képes? ez hülyeség most is tekken 5-özök közbe és egyáltalán nem akad de youtube-on is van egy csomó videó pcsx2 emulátorral simán lehet játszani
7/8 anonim válasza:
A konfigom:
Radeon HD4850 1gb videokari
Intel Quad Core 4 magos 2,5ghz proci
4gb corsair ram
Nincs egy gyenge gépem. A youtube videókon fellelhető összes beállítást próbáltam, egyikkel sem volt jó. Ennél erősebb pc egy ps2 játékhoz? :D Vagy csak bizonyos konfigokon képes az a program futtatni a játékokat?
És nem csak én járok hasonló cipőben, hanem rengetegen. Ebből is látszik, hogy ha lehetséges, akkor is még baromi sokat kellene fejleszteni azt a programot, hogy mindenkinek működjön. Ez még csak amolyan alfa verzió lehet...
8/8 anonim válasza:
Az én konfigom:
Geforce gtx 460
Intel core i3-2100
4gb RAM
Először nekem is akadt de most már jó igaz annyit állítgattam össze vissza hogy már én se tudom mi oldotta meg a problémát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!