Assassin's creed 3 hajózás?
Olvastam egy cikket amiben azt írták hogy connoral lehet majd szabadon hajózni a küldetések között.
Egy másik oldalon viszont azt írták hogy csak ps3 exclusive lesz.Ez igaz? remélem nem.
Előző: Te vagy jó nagy marhaságot beszélsz vagy a Liberation-ról beszélsz mert a Liberation lesz csak PS Vita-ra.
EZ UBISOFT HONALPJÁN RAJTAVAN HOGY PS3, XBOX 360, PC
NÉZZÉTEK A PLATFORMOT.
Az UBISOFT BOLTJÁBAN IS OTT A BIZONYÍTÉK: [link]
Előrendelheted az UBISOFT BOLTJÁBAN PC-re.
Itt a hivatalos honlapon A PREORDER MELLETT OTT VAN MIND A PS3, AZ XBOX-OS ÉS A PC-S BORÍTÓJA IS [link]
Kérdező ne higgy már neki Emekett: az IGN csinált AC3-as Xbox.os previewet. Link is van hozzá [link]
Rendeld elő szépen Xboxra itt: [link]
vagy itt az 576 Honlapján Xbox-ra, PC-re, PS3-ra.
Komolyan ez a legnagyobb baromság amit olvastam. Hogy lenne már a PS3 exkluzív? Ez olyan mintha most hírtelen mondanák hogy mobdjuk GTA 5 csak ps3-ra lesz (MEG NEM KÉRDEZD KÉDEZŐ MERT EZ CSAK EGY PÉLDA).
Az Ubisoft sz*pná meg. Egy csomó oldalt tudnék neked linkelni hogy nem lesz PS3 exkluzív az AC3 DE csak 2-t rakok ki:
Ezt kihagytam: Wikipédia. Oldalsávban, Első mondatokban is ott van hogy XBOX 360, PS3, PC SZÓVAL NEM LESZ PS3 EXKLUZÍV.
Remélem elég neked az a bizonyíték hogy: 576, IGN, Ubisoft, Wikipédia, AC3 hivatalos honlapja, Ubisoft boltjában mind ott a bizonyíték hogy nem lesz ps3 exkluzív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!