Hogyan kell elindítani a Diablo 3-at?
Figyelt kérdés
elindul, de kéri az e-mailt és a jelszót de hiába írom be kidobja hogy hiba (beregisztráltam)2012. júl. 19. 10:38
1/7 anonim válasza:
Megvetted az EREDETI lemezt az eredeti játékkal???...
Mert csak azzal fog elindulni!...
Tudom, mert a fiam is hiába töltögette le több helyről is, semelyik letöltött nem indult el, csak a lemezes eredeti...
Megvettük neki és azzal játszik hetek óta!... :-D
15.000 Ft-ba kerül, elég húzós az ára, de állítólag nagyon jó játék...
2/7 A kérdező kommentje:
igen, eredeti :) de ez a nyomorult nem enged be ><
2012. júl. 19. 10:44
3/7 rano válasza:
Az ilyen játékoknál szokott lenni egyféle "support team"... Küldj nekik e-mailt (e-mail, kulcs, jelszó, minden), hátha tudnak segíteni. (Régebben ez a módszer bevált nekem amikor egyszer évek után elfelejtettem a jelszavamat.)
4/7 A kérdező kommentje:
oké köszi ://
2012. júl. 19. 14:12
5/7 anonim válasza:
Írd le az Error kódot, és több információval szolgálhatunk...
6/7 anonim válasza:
Lépj be a neten a bnetre a felhasználóneveddel és jelszavaddal!
Ellenőrizd, hogy a kódot hozzárendelted-e a profilodhoz! Ha nem, akkor tedd meg! (A fenti "Account" menüre kattints! Ha nincs a felvettek közt, akkor "Add game key")
Ezután múködnie kell a játéknak. Ha mégse így lenne, akkor írjad le a hibakódot, vagy a pontos szöveget és akkro (remélhetően) tudunk segíteni.
7/7 A kérdező kommentje:
már sikerült :) újra raktam a játékot (megint) ès működik, köszi a válaszokat ^^
2012. júl. 25. 02:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!