Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ennek a Pc játéknak a neve?

Mi ennek a Pc játéknak a neve?

Figyelt kérdés
Kb 7-8 éve játszottam vele utoljára, egy elég összetett játék volt, egy játékon belül azt hiszem 4-6 különböző játék volt. Volt egy olyan, hogy állatokkal kellett különböző országokban cserélgetni, és összegyűjteni a megadott tárgyakat. Egy másik játék amikor kis színes lényeket (azt hiszem frip a nevük) kellett egy panel házba bepakolni, úgy, hogy mindegyik elmondta ki mellett lakik, vagy valami tulajdonságot magáról. Még egy harmadik játékra emlékszem, ott pedig egy focipályán lehetett fúvószenekarral különböző dallamot alkotni, és pompomlányokkal beszínezni a füvet. A többi játékra sajnos nem emlékszem. Valaki tudja ennek a nevét?
2012. júl. 17. 22:23
 1/1 Darkus Állarcos ***** válasza:
Szerintem a Pokemon de nem vagyok biztos benne.
2012. júl. 27. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!