Letöltöttem az összes Sims 2 kiegészítőt, de nem tudom telepíteni! Mi lehet a baj?
Vannak .ISO fájlok, azokat Daemon-Tools-sal meg tudom nyitni.A Szabadidő például UIF, és azt egyáltalán nem tudom megnyitni,és a RAR-fájlok sem mennek.Hogyan tudnám megnyitni őket?
Leöltöttem a Sims 3-mat, és a negyedénél tart.Muszáj megvárnom, amíg 100%-hoz ér?A telepítő már elindul, "csak" az a baj, hogy ezt írja ki közben:"CRC hiba.A(z)C:/Program files/Electronic Arts/The Sims 3/Caches/Sunset Valley.objectCache fájl nem azonos a telepítő CAB fájljában található fájllal.A telepítőprogram hordozója megsérülhetett.Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával."Ha megvárom, amíg BitTorrentben betölti a 100%-ot, akkor ez nem lesz így?Vagy ez még akkor is így marad?És, ha a végénél kéri a CD-t??????????Akkor mit csináljak???????SEGÍTSETEK!!!!!!!!Nem tudom!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!